Francesc Martorell i Xavier Martorell

 

Nosaltres

L’història d’aquest restaurant es remonta fa més de 30 anys, el 1982, Francesc Martorell − Kiku−, després de formar-se en diferents carnisseries i d’aprendre bé l’ofici, decideix amb l’Olga, la seva dona, començar un nou projecte en un establiment de lloguer dins d’un petit supermercat de barri a Sant Feliu de Guíxols.

En aquest petit comerç és on comença la trajectòria de Can Kiku i, gràcies a un gran esperit emprenedor, el negoci no ha parat de créixer des d’aleshores. Al llarg dels anys l’empresa s’ha adaptat amb èxit a tots els canvis que han sorgit, econòmics i socials, però un dels canvis més significatius, ha estat el generacional. És en aquest context en què entra en escena l’únic fill de la parella, en Xavier.

Amb 17 anys comença a treballar a l’empresa, on aprèn durant força temps l’ofici de carnisser i al mateix temps hi aporta una visió innovadora. A més, sempre té present un somni, el de poder gestionar un dia el seu propi restaurant.

Uns anys més tard, la família pren la decisió de sumar una nova carnisseria a les ja existents a Sant Feliu de Guíxols, Palamós i Girona. Decideix obrir-la al centre de Sant Feliu, però aquesta vegada amb un valor afegit: el de poder-hi fer degustació.

Després de crear aquest nou concepte de carnisseria gastronòmica, pare i fill s’adonen que en poc temps els queda petit i que això no els permet evolucionar tant com els agradaria. Així doncs, adquireixen la cafeteria del costat de la botiga, amplien el local i materialitzen el projecte que us presentem a continuació: el Cafè Restaurant Can Kiku.

 

 

Filosofia

La cuina del Cafè Restaurant Can Kiku neix de la inquietud dels propietaris, Francesc (Kiku) Martorell i el seu fill, en Xavier, quan aquest va afrontar el repte d’obrir un restaurant gastronòmic informal a Sant Feliu de Guíxols, una població marcada per la cuina tradicional i els productes del mar.

El restaurant, dirigit per en Xavier i amb la supervisió del pare, està sent un èxit, gràcies també a tot l’equip que els envolta. Ofereix plats de la cuina empordanesa tradicional amb un toc de modernitat i avantguarda que respecta i destaca la matèria primera escollida de manera acurada.

La cuina segueix l’esperit de l’empresa mare: la felicitat i la satisfacció del client passen per davant de tot. La màxima de la nostra empresa és donar la millor qualitat al millor preu competitiu.

La cuina tradicional empordanesa és la base dels plats, amb el valor afegit de l’experiència al capdavant d’una empresa càrnica des de 1982. Gràcies a això, els clients poden gaudir d’una extensa varietat de carns nacionals i internacionals amb diferents punts de maduracions i diferents tractaments.

L’equip del Cafè Restaurant Can Kiku s’esforça diàriament per canviar els menús i les cartes, perquè els clients surtin sorpresos i satisfets.

L’oferta del restaurant inclou menús diaris, de nit i de cap de setmana; carta de tapes i hamburgueses i carta gastronòmica informal perquè el clients puguin descobrir amb mitges racions i tapes algunes de les especialitats de la casa.