AVÍS LEGAL

En compliment de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSICE), s’informa dels següents aspectes legals del lloc web:

Web: https://restaurantcankiku.com/
Titular: Martu 2016, S.L.
Domicili: Paratge Bujonis, nº 60, 17220 Santfeliu de Guíxols, Girona
C.I.F: B55268908
Telèfon: +34 972.32.52.13
Correu electrònic: admin@cankiku.net

 

Objecte i àmbit d’aplicació.
Les presents Condicions Generals d’utilització i contractació, tenen com a objecte regular la posada a disposició de la informació subministrada en el website, així com la relació jurídica que emana dels processos de contractació realitzats entre els usuaris i el titular del lloc web.

Condició d’usuari i acceptació.
L’accés, ús i navegació pel website confereixen la condició de “Usuari” al visitant i suposen l’acceptació, sense reserves de cap classe, de l’Avís Legal i Condicions d’Ús. L’accés al website és gratuït.
El registre de l’Usuari a través del formulari reservat a tal fi en el website confereix la condició d ‘ “Usuari Registrat” ​​i implica a més del que especifica anteriorment l’acceptació expressa de la Política de Privacitat.
La contractació de qualsevol producte i / o servei confereix la condició de “Client” i ha de conèixer i acceptar Condicions generals de la contractació incloses en el present text, així com en el seu cas, les condicions particulars que regeixin l’adquisició.
Només les persones majors de 18anys estan autoritzades a fer ús dels serveis de comerç electrònic a través del lloc web.

Mitjançant l’acceptació de les Condicions Generals d’ús i contractació el Client declara:
1º.Que és una persona major d’edat i amb capacitat per contractar.
2º.Que resideix a Espanya o en lloc on regeix la legislació espanyola.
3º.Que ha llegit i accepta les presents Condicions Generals.
Martu 2016, S.L. posa a disposició dels Usuaris i Clients l’adreça de correu electrònic admin@cankiku.net per tal de consultar qualsevol dubte sobre les Condicions Generals.

Modificació de l’Avís Legal i Condicions Generals.
Martu 2016, S.L. podrà modificar les Condicions Generals sense previ avís, per la qual cosa és aconsellable que aquestes siguin llegides en cada visita al website. Aquestes modificacions són d’aplicació a partir de la publicació en el lloc web i no podran aplicar-se als contractes conclosos anteriorment. En qualsevol cas, figurarà la data de revisió de les condicions generals. Cada compra es regeix per les Condicions Generals vigents en la data de la comanda. En tot cas, abans de qualsevol procés de contractació es podran consultar les Condicions Generals.